LA MULŢI ANI, COSTICĂ! – numărul 10 din februarie 2012

În luna martie a acestui an ziarul nostru a împlinit un an, cu această ocazie urăm un călduros LA MULŢI ANI tuturor celor care au fost alături de noi, foştii redactori, cititorii şi nu în ultimul rând toţi cei care şi-au exprimat părerile despre eforturile noastre de a face lumea mai bună!

Noi ne-am dorit să vă transmitem prin intermediul Jurnalului de Vişineşti gândurile şi ideile noastre, dacă am reuşit dumneavoastră sunteţi cei care puteţi stabili aceasta!

A sosit primăvara anului 2012, o primăvară mult aşteptată după o iarnă lungă şi altfel decât cele dinaintea ei, plină de zăpadă, temperaturi scăzute şi multe necazuri.

A fost o iarnă cu multe necazuri, au fost case, sate, comune, oraşe, zone întregi care au fost izolate de nămeţii căzuţi din cer ca o pedeapsă, dar şi cu picături de bucurie oferite de mulţi oameni care prin eforturile lor au încercat să ofere o rază de speranţă celor aflaţi în necaz.

Ne dorim de la acest început de primăvară să fie mai generos cu noi să ne aducă bucurii şi împliniri, ne dorim să mai fim în stare, după o lungă iarnă în care trăim, să ne facem vise, să mai avem aşteptări de la viaţa pe care o punem cel mai adesea pe locul doi şi uităm că este scurtă şi că nu trăim decât o dată pe acest pământ!  

Viaţa este o luptă, deci te luptă!

Și acum ultimul număr, cam târziu dar mai bine decât niciodată!

JURNALUL DE VIŞINEŞTI, NUMARUL 10 din februarie 2012

JURNALUL DE VIŞINEŞTI, NUMARUL 10 din februarie 2012 (2003)

Lasă un comentariu